Menu

Dacă Ianis Hagi ar da un mesaj la alegeri în favoarea PSD

f_350_200_16777215_00_images_banner1_hagi_ianis_13.jpg

 

 

 

 

 

Vă imaginați situația în care Marcel Ciolacu, îngrijorat de ascensiunea AUR, l-ar pune pe Ianis Hagi să dea un mesaj politic  ?

În mod cert, românii nu ar accepta așa ceva, iar vinovatul ar pierde.

Amicul Mbappe, probabil rugat personal de Macron, a vorbit despre alegerile din Franța.

„Ne găsim într-o situație fără precedent. Vreau să mă adresez tuturor cetățenilor Franței, în special tinerilor. Vedem că extremiștii sunt la porțile puterii. Avem șansa să schimbăm totul și trebuie să ne identificăm cu valori precum toleranța, respectul și diversitatea”, a declarat jucătorul francez.

Marine Le Pen a remarcat că e ușor să vorbește când ești milionar și nu trăiești viața unui cetățean obișnuit.

"Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală şi să li se dea instrucţiuni de vot", a declarat liderul extremei drepte franceze pentru canalul american CNN International, care a postat un extras din interviu pe reţelele sociale.

"Kylian Mbappe este fără îndoială un fotbalist foarte bun", a recunoscut Marine Le Pen, ea însăşi "nu prea pasionată de fotbal". Dar "această tendinţă a actorilor, fotbaliştilor şi cântăreţilor de a veni să le spună francezilor ce ar trebui să voteze (...) începe să fie foarte rău resimţită în ţara noastră", a adăugat ea.

Mai ales atunci când sunt "milionari sau chiar miliardari care trăiesc în străinătate" care vorbesc cu "oameni care câştigă 1.300, 1.400 de euro pe lună", a subliniat ea. "Acei oameni care au norocul să trăiască bine, chiar foarte bine, să fie protejaţi de insecuritate, sărăcie şi şomaj (...) cred că ar trebui să-şi păstreze o formă de rezervă", a insistat Marine Le Pen.

Revenind la comparația dintre România și alți hegemoni, e clar că la noi nici Biden, nici Trump nu ar avea șanse în alegeri, iar dacă vreun Mbappe din echipa noastră națională s-ar băga ca musca-n lapte, ar fi iureș.

Încă mai respirăm, în România.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN