Menu

Groaznic ! Alina Gorghiu, distrusă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_arheologie.jpg

 

 

 

 

 

Într-un articol de pe activenews, Victor Roncea o distruge pe ”ministra” Alina Gorghiu.

Despre Alina Gorghiu din Tecuci aflăm de la maestrul Ion Cristoiu că e singura politiciană, posibil și în sensul lui Păstorel Teodoreanu, care a reușit performanța să-și dorească să umple cu soțul ei locul lăsat liber de amant, printr-o excursie la închisoare...

„Bogdan Olteanu a fost arestat pentru ca Alina Gorghiu să îi facă soțului, Lucian Isar, cadou postul de viceguvernator al BNR”, spunea Ion Cristoiu:

„Ce-mi place mie la șobolănimea politică e izmeneala de a se da pisică și nu șobolan.
„Dar nu discutăm de nume acum, ci când va fi cazul!”. E vorba, desigur, de numele propus de PNL pentru postul de viceguvernator.
Vasile Blaga declară că nu ni-l spune acum. De parcă ar fi nevoie să ni-l spună el. Păi ce, noi nu ne dăm seama și singuri care va fi alesul PNL?!
Cine altcineva ar putea fi alesul PNL decât Lucian Isar, alesul inimii celei care e copreședinte al PNL, Alina Gorghiu?”, scria Ion Cristoiu pe blogul său.

Ce-i drept, fidelă în felul ei, ulterior a vrut să-și scape amantul printr-o lege cu dedicație:

„Senatul a adoptat, pe 2 aprilie 2020, două proiecte legislative care prevăd că mai multe categorii de deținuți vor putea să își execute pedeapsa la domiciliu, însă aceștia vor fi supravegheați prin intermediul unei brățări electronice. Una din condițiile executării pedepsei la domiciliu prevede că deținutul trebuie să aibă o pedeapsă de cel mult șapte ani. Adică exact pedeapsa primită de fostul iubit, Bogdan Olteanu, pentru șpaga luată de la Vîntu la numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării. Detalii AICI. Bogdan Olteanu a vrut să divorțeze în urmă cu zece ani pentru amanta sa de atunci, Alina Gorghiu. Detalii AICI.”, a sintetizat Curentul, care arată cum tecuceanca Gorghiu a sărit din pat în pat, pardon!, din „parteneriat generat de colegialitatea de partid” în „parteneriat generat de colegialitatea de partid”, de la Teodor Atanasiu la Mihai Voicu, de la Mihai Voicu la Bogdan Olteanu, pe care l-ar fi și divorțat, apoi de la Bogdan Olteanu la Lucian Isar, aspirând însă asiduu și la Crin Antonescu, după cum relatează sursa citată.

Cu un Crin lăsat la vatră, Alinuța-Bulinuța lui Coldea a țintit și mai sus, scrie Național:

„Iar ”surprinzătoarea” inițiativă pe persoană fizică a unui Klaus Werner Iohannis - de a o numi la Justiție - care, totuși, uite că demonstrează și el că are ”slăbiciunile omenești” inerente unui bărbat ajuns la 64 de ani, a stârnit tot felul de zâmbete răutăcioase...

Mai ales printre cei care o cunosc pe ”Alinuța” de mică... Nefiind cazul, desigur, și a nenumăraților bărbați de stat care au pierdut totul în urma relațiilor mai mult sau mai puțin asumate cu ”Blonda lui Coldea”. Pentru că, deși noua realitate nu doar politică, dar și a sistemului pare a fi cu totul alta, mai sunt și structuri contrainformative care nu pot uita ”planul nebun” al unui Florian Coldea ajuns la apogeul statului ticăloșit de a își asigura spatele ”din absolut toate părțile”.”, dezvoltă Cătălin Tache.

„Ce voce a ajuns Alina Gorghiu!? Cu părul ei îndreptat cu placa sau răsucit în colăcei, marea amoreză a junilor din PNL din perioada Bogdan Olteanu și Mișu Voicu a devenit imaginea reprezentativă și autorizată a PNL, intermediara și cureaua de transmisie de la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis.

Prin ea vin multe dintre sarcinile, indicațiile, reproșurile și ordinele care paralizează liberalii. Ea e omul personajului de teracotă din Dealul Cotrocenilor. Ultima răbufnire morală a cucoanei este de-a dreptul spectaculoasă. Tocmai se întîlnește cu părerea Bîrnei din Deal.”, remarca strălucit Cornel Nistorescu.

„Despre impostură și Alina Gorghiu - Ce se ascunde în spatele unui CV în care a pretins că a făcut simultan un doctorat, deputăție, consiliere la stat și muncă la privat!”, aflați mai multe de la Integritate pe bune.

Tot articolul AICI !

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN