Menu

Dezvăluiri șocante despre Elena Lasconi, noua președintă a USR

f_350_200_16777215_00_images_banner1_lasconi_elena.jpg

 

 

 

 

 

Daniela Iuliana Tobă, fost purtător de cuvânt al SPP, influencer solid în ultima perioadă, face o postare pe Facebook despre ”Lenunța”. Este vorba despre Elena Lasconi, primărița din Câmpulung, proaspăt aleasă președinta USR.

                                                                      x

Ori de cîte ori deschide guriţa, în ultima vreme, mimoza primăriţă blondă Lenuţa plînge cu mucişori pe piept că tot soiul de mizerii se vor spune ca să nu fie lăsată să ajungă în scaunul lui Iohannis.

Aşa o fi, dar acum, pe bune, niscai curăţenie înainte de sărbătorile electorale ar trebui să-şi facă şi ea în ogradă. Bunăoară, n-ar trebui să ascundă faptul că o scurtă perioadă de timp s-a iţit în curtea SRI pe post de consilieră a lui Radu Timofte, odihnească-se. O consilieră foarte, foarte, fooooarte apropiată. Aşa zic gurile rele. Şi a stat în SRI fix pînă ce serviciul i-a cumpărat de pe piaţa liberă un apartament de 45.000 euro la banii de atunci şi i l-a vîndut cu 15.000 euro. Un frumos apartament pe Bdul Mihai Bravu. Lenunţa l-a cumpărat cu toată suma la sacoşă, apoi a plecat din serviciu. Despre morţi numai de bine, dar scandalul cu locuinţele de serviciu din perioada de şefie a lui Timofte îl ştie toată lumea, iar blonda Lenuţa e doar una dintre toţi ăia mulţi care s-au ales cu locuinţe luate de SRI pentru rude, amante şi şmecheri din serviciu. Unii dintre ăia care au cumpărat apartamente de serviciu au trebuit să le dea înapoi, atunci cu scandalul. Cei cărora li s-au cumpărat apartamente de pe piaţă au rămas cu ele.

Mie informaţia mi-a ajuns întîmplător la ureche, dar poate că Lenuţa ar trebui să scoată la lumină de acum şi celelalte bube pe care le mai are, că mai are, dacă e sfătuită deştept. Dacă nu o face acum, soto se vor găsi unii să le detoneze pentru ea.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN