Menu

Alina Gorghiu acuzată direct de eliberarea fiilor vrăjitoarei Sidonia

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ghorghiu_povesti.jpg

 

 

 

 

 

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, iese în față și se laudă ori de câte ori vreo țară din Vest prinde câte un găinar român și-l expulzează – „facem, dregem, nimeni nu scapă...”, mâzgălește ea pe Facebook. Când criminalii de la Padina au ieșit din închisoare, tăcere, niciun cuvânt, liniște totală, ce-i ăla Facebook?! Când judecătoarea cazului „2 Mai” a călcat în picioare sentimentele părinților îndoliați întrebând dacă victimele nu sunt și ele prezente în sală, la fel, s-a lăsat tăcerea peste Ministerul Justiției.

O timidă tentativă de cercetare disciplinară a judecătoarei capabile de o asemenea cruzime a fost brutal și definitiv spulberată de „cartelul magistraților”. Au făcut-o de o manieră atât de violentă în intervenția lor încât asta ne-a amintit tuturor de cum se aplică legea prin Sinaloa, Medelin și Tijuana. România nu este Columbia, nici Mexic, dar cei care țin în mâinile lor pâinea și cuțitul parcă s-au uitat prea mult la „Narcos”.

Avem în țară judecători nepregătiți, judecători care se droghează și fac trafic de stupefiante, magistrați care stau la masă cu interlopii. Eliberarea fiilor vrăjitoarei Sidonia, ca și destule alte cazuri celebre din ultima vreme, este semnalul că a sosit timpul ca lumea interlopă să-și plătească datoriile față de politicienii care îi ocrotesc.

2024, anul alegerilor. Bani mulți în joc, mize uriașe, cheltuieli pe măsură. Ca să rămâi la putere trebuie să te arunci cu tot ce ai și, când nu ai, bați la alte uși. Partidele au nevoie de banii lumii interlope, acolo sunt milioanele care duc sus o campanie electorală. Mulți români înțeleg cum merg lucrurile, văd că infractorii sunt scoși din închisoare pe bandă rulantă și se întreabă dacă nu cumva asta se întâmplă fiindcă e ordin pe unitate – clanurile interlope trebuie să cotizeze, scrie Nicholas Cezar în national.ro.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN