Menu

Paradisul pierdut când încă se mai negocia

f_350_200_16777215_00_images_banner1_putin_scholz_1.jpg

 

 

 

 

 

Vremurile în care Macron și Scholz mergeau la Moscova pentru negocieri ni se vor părea, în curând, un paradis pierdut. S-a trecut la faza în care, ca la un ordin dat cu o baghetă, nimeni nu mai discută despre negocieri, ci doar despre război.

Cineva vrea război neapărat, iar ProTv a realizat o sinteză peste care amatorii de Las Fierbinți au trecut fără să o bage în seamă.

În timp ce forțele armate sunt pregătite pentru izbucnirea unui război, cetățenii trebuie să fie, de asemenea, pregătiți pentru un conflict care ar necesita schimbări majore în viețile lor, a declarat, joi, amiralul Rob Bauer, președintele comitetului militar al NATO.

Un număr mare de civili va trebui să fie mobilizat în caz de izbucnire a unui război, iar guvernele ar trebui să instituie sisteme pentru a gestiona acest proces, a declarat Bauer reporterilor după o reuniune a șefilor apărării din NATO la Bruxelles.

"Trebuie să ne dăm seama că nu este un dat faptul că trăim în pace. Și de aceea noi (n.r. - forțele NATO) ne pregătim pentru un conflict cu Rusia. Dar discuția este mult mai amplă. Este vorba, de asemenea, de baza industrială și, de asemenea, de oameni care trebuie să înțeleagă că joacă un rol", a afirmat înaltul oficial NATO, citat de The Telegraph.

Amiralul Bauer, un ofițer de marină olandez, a lăudat Suedia pentru că a cerut tuturor cetățenilor săi să se pregătească pentru război înainte ca țara să se alăture oficial alianței.

Decizia luată de Stockholm, anunțată la începutul acestei luni, a dus la o creștere a numărului de voluntari pentru organizația de apărare civilă a țării și la o creștere a vânzărilor de lanterne și de radiouri cu baterii.

Ne cumpărăm și noi materiale pentru supraviețuire sau folosim rețelele de socializare pentru a cere pace ?

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN