Menu

Arheologie politică. Alina Gorghiu schimbă taberele ca pe poșete

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_ciuca_2.jpg

 

 

 

 

 

Fostul preşedinte PNL Alina Gorghiu anunța în 2016 că în primăvara anului 2017 dorește organizarea unui referendum naţional pentru redefinirea familiei în Constituţie.

La vot, atunci când a fost vorba să se organizeze referendumul, dna Gorghiu s-a abținut.

Gorghiu spunea cu ceva timp înainte că susţine familia tradiţională:

„Intotdeauna sunt în PNL mai multe voci, lucru care este firesc să fie într-un partid liberal şi, în general, într-un partid care nu mimează democraţia. Tema va fi discutată luni la Biroul Politic Naţional. Dacă vreţi să vă spun poziţia mea, este una pe care nu odată am expus-o în spaţiul public. PNL susţine familia traditională, este un punct cheie în programul de guvernare: măsurile care încurajează natalitatea, care încurajează demografia din România, însă, evident, credem în măsuri de protecţie juridică pentru minorităţi, aşa cum Constituţia prevede”.

Apoi însă, Gorghiu a vrut să profite de Referendum, ca și cum rezultatul acestuia ar fi ”meritul” ei și l-a atacat pe Ludovic Orban, care a votat ”Da”, scriind pe Facebook:

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventură si către un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradă”.

Clar: Alina Gorghiu schimbă taberele ca pe poșete.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN