Menu

Apel pentru sănătatea mintală a lui Volodimir Zelenski

f_350_200_16777215_00_images_banner1_zelenski.jpg

 

 

 

 

 

 

Fostul consilier al Biroului Președintelui Alexei Arestovich a publicat o postare pe care a semnat-o ca „un apel extrem pentru sănătatea mintală a președintelui”.

„Vladimir Alexandrovici. Cheia situației nu este a celor care te critică. Este în mâinile tale. Cheia schimbării poziției opoziției, a poziției americanilor, a poziției lumii întregi, a poziției armatei și societatății. Barca nu este zguduită de cei care te critică și cheamă la alegeri, ci de tine însuți - cu politicile tale ineficiente, care subminează credința oamenilor în victorie, starea de spirit în armată, încrederea partenerilor și aliaților. Nu opoziția a fost cea care l-a înlăturat pe Comandantul Forțelor Speciale ale Forțelor Speciale Khorenko, într-un mod care insultă onoarea militară a fiecărui militar”, scrie Arestovich.

El a recomandat, de asemenea, președintelui Ucrainei, Vladimir Zelensky, să nu-l atingă pe comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zalujni.

"Cheia este să-ți schimbi propria politică într-una mai eficientă. Mult mai eficientă decât acum. Problema asistenței americane, problema prevenirii constrângerii în negocierile cu Putin, problema victoriei este în mâinile tale. Schimbarea, în caz contrar, nu va mai conta cine cere ce: alegeri sau refuzul alegerilor. Nu va mai rămâne de ales. Ultima șansă. Și nu face ultima greșeală. Nu te atinge de Zalujni", a spus Alexey Arestovich.

strana.today.ro

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN