Menu

”Un dictator abandonat rătăcind pe străzile din spate ale unui buncăr”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_zelenski_time_1.jpg

 

 

 

 

 

Fostul consilier al Biroului Președintelui Zelenski, Alexei Arestovich, a comparat două coperți ale revistei Time: cu un portret mare al lui Vladimir Zelenski pentru luna mai 2022 și ultimul, cu o mică figură a președintelui ucrainean, cu spatele întors, care a ilustrat un articol cam negativ în revistă despre situația din Ucraina și cu privire la președinte.

Potrivit unui fost consilier al lui Bankova, Zelensky însuși este de vină pentru schimbarea tonului și a seriei ilustrative din Time.

"La început, cineva se comportă ca un dictator și, în loc să urmeze calea normală a dezvoltării accelerate, alege stagnarea. Apoi cineva generează corupție masivă. Apoi cineva generează ură față de orice părere diferită de a lui. Și apoi - după un an și un jumătate - vine toamna, atât în ​​relațiile cu Occidentul, cât și cu propriul nostru popor. Și oricât de mult ai nega realitatea, ea există", a scris Arestovich pe Facebook.

"Una dintre etapele acestei negari a realității este încercarea de a-i învinovăți pe blestematii Shusters pentru tot. În loc să te privești în ochi. Simon Shuster (autorul articolului din Time - Ed. ) este un artist care simte perfect momentul a adevărului”, a adăugat el.

Cât despre articolul Time în sine, Arestovich l-a descris astfel: „Simon Schuster pictează cu măiestrie în articolul său din Time o imagine neplăcută și vag familiară: un dictator abandonat rătăcind pe străzile din spate ale unui buncăr, nedorind să înfrunte realitatea și exclamând isteric despre o iminență. victorie ", pe care nu o poate realiza. Un lider autoritar căruia îi este frică să spună adevărul celor din jurul său. Nu, aceasta nu este o paralelă directă cu Hitler. Am vorbit personal cu Simon de mai multe ori, nu ar face niciodată un asemenea lucru, " scrie publicația ucraineană strana.uc.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN