Menu

Arheologie politică. Un text din 2014 care ne îndeamna să îl votăm pe Klaus Iohannis

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_spor_la_munca_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Dragii mei prieteni si poate viitori membri ai Clubului, am creat acest grup pentru sunt sigura ca multi dintre voi, la fel ca si mine, v-ati saturat de viata grea si plina de nevoi pe care o traim in vremurile acestea in Romania. Se apropie alegerile prezidentiale si numai de noi depinde pe cine votam ca sa putem avea un viitor mai bun pentru noi si pentru copii nostri.

Cred ca sunteti de aceeasi parere cu mine aceea ca nu se mai poate trai asa in tara asta. Depresia a devenit o boala nationala datorita nivelului de trai, sunt romani, si sunt poate cu sutele de mii care traiesc la limita subzistentei, sau mai rau, oameni sarmani care nici macar nu au ce manca.

Ei bine, nu trebuie sa va mai insir si alte cuvinte deoarece stiti prea bine realitatea.

Victor Ponta incearca sa atraga electoratul de partea lui cu promisiuni si vorbe desarte, iar foarte multi se lasa pacaliti de aceste promisiuni.

Daca si voi ganditi la fel ca mine, eu va spun ca Victor Ponta daca ajunge presedinte, va duce tara asta cu totul in rapa. El si PSD-ul vor sa devina la fel ca si comunistii pe vremea lui Ceasca.

Isi vad doar de interesele lor iar pe romanii de rand nu-i vor ajuta cu nimic.

Daca vreti intr-adevar o schimbare in bine in tara noastra, VOTATI-L pe KLAUS YOHANIS.

Dintre toti candidatii el este singurul care vrea binele tarii si care este capabil sa faca ceea ce isi propune.

El nu este cu politica sau cu interesele de partid, si mai are un mare avantaj... acela ca este de origine german. Si poate ca stiti cum este nivelul de trai in Germania, comparativ cu al nostru..

Dragii mei daca sunteti de acord cu mine haideti sa fim uniti , sa fim o comunitate cat mai mare aici pe facebook, si poate vom reusi sa deschidem mintile si altora , sa stie cu cine este bine sa voteze..

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN