Menu

Clubul F.C. Argeș rămâne consecvent și, în ultimă instanță, va merge la Tribunalul Sportiv

f_350_200_16777215_00_images_banner1_tribunalul_sportiv.jpg

 

 

 

 

 

 

Cineva spune pe Facebook precum că e nevoie de o pauză de tras sufletul la Clubul F.C. Argeș, înainte de schimbările care trebuie să aibă loc în organigramă și stil de lucru.

De acord, dar suporterii au nevoie de semnale pentru a ști dacă se mișcă ceva și care este direcția.

Una dintre întrebări este dacă se va merge înainte cu contestația împotriva clubului Dinamo privitoare la acordarea licenței în condițiile insolvenței. Viorel Tudose a provocat temerea că F.C. Argeș s-a răzgândit, spunând pentru Prosport:

” Mă întrebați dacă vom mai merge la TAS? V-am spus destul de clar să le transmiteți celor de la Dinamo felicitări pentru promovare, iar restul de acum încolo sunt vorbe și povești. Sunt prea la cald, dar de acum trebuie să ne gândim doar la un nou proiect de revenire în prima ligă. Noi trebuie să ne concentrăm doar pe noul nostru proiect de la FC Argeș!".

Ei bine, finanțatorul a explicat că a fost așa, un moment fluid, că a încercat să vadă anumite reacții. Whatever !

Astăzi, marți, se așteaptă reacția din partea comisiei de licențiere, care mai mult ca sigur va fi una care neagă întâmpinările avocaților.

Important este că direcția este spre rezolvarea problemei la Tribunalul Sportiv.

Nici nu se putea altfel, după cum am explicat aici, iat textul contestației poate fi consultat aici.

Temerea principală este că apelând la TAS, între F.C. Argeș și Dinamo se creează o stare de inamiciție istorică, dar nimeni din Pitești nu ar fi putut închide ochii atunci când interesele clubului o cer.

În concluzie, chiar dacă procesul costă începând cu suma de aproape 10 mii de euro, continuarea demersurilor este singura soluție.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN