Menu

TVR ne-a scuipat, ProTv ne-a respectat

f_350_200_16777215_00_images_banner1_priscariu_rare.jpg

 

 

 

 

 

 

Dincolo de discuțiile cu privire la evoluția copilului Rareș Prisăcariu, la cât înțelege ori nu din textele recitate, rămân frumusețea copilului și a mesajului.

Rareș  i-a impresionat pe membrii juriului de la Românii au Talent încă de la audiții și a primit Golden Buzz-ul. Copilul a dezvăluit pe scenă că și-ar dori ca oamenii să citească mai mult și că atunci când va fi mare vrea să fie actor și să joace o mulțime de roluri. În momentul de față, Rareș face parte din „Trupa Șoriceilor” de la actorie.

Olivia Steer a comentat esența evenimentului: „Fapte:

televiziunea nationala a promovat ideologia de gen, împotriva opțiunilor propriului public, desprinse clar din ultimul recensamînt, pe 300.000 de euro si a pierdut, iar
televiziunea comerciala a premiat, cu 120.000 de euro, respectînd votul publicului telespectator, naționalismul si creștinismul, cîstigînd simpatie generală.
Restul sînt doar vorbe... ”

Pe lângă actorie, una din marile pasiuni ale lui Rareș este lectura. A dezvăluit că până acum, la șapte ani, a citit peste 200 de cărți.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă”, a afirmat Rareș.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN