Menu

Bombă de presă ! Publicăm singurul interviu acordat de Ștefan cel Mare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_stefan_cel_mare-3.jpg

 

 

 

 

 

A acordat domnitorul Ștefan cel Mare un interviu ? După cum veți vedea, a acordat. Poate fi acest interviu publicat ? Da, va fi publicat în continuare. Această adevărată nebunie a fost realizată cu ajutorul https://chat.openai.com, inteligența virtuală căruia i-am solicitat să scrie acest interviu. Mi l-a livrat în câteva clipe.

Întrebare: Bună ziua, Ștefan cel Mare. Mulțumesc că ai acceptat să ne acorzi acest interviu.

Răspuns: Buna ziua și mulțumesc pentru invitație.

Întrebare: Știm că ai fost unul dintre cei mai importanți domnitori ai Moldovei. Care crezi că a fost cea mai mare realizare a ta?

Răspuns: Cred că cea mai mare realizare a mea a fost apărarea Moldovei împotriva inamicilor săi. Am luptat împotriva otomanilor, polonezilor, tătarilor și ungurilor și am reușit să-i înfrâng în multe războaie.

Întrebare: Cum ai reușit să-ți organizezi armata pentru a învinge atât de mulți inamici?

Răspuns: Am fost un conducător militar foarte experimentat și am învățat din greșelile mele din trecut. Am reușit să organizez o armată bine antrenată și disciplinată, care a putut să se adapteze la diferitele tactici ale inamicilor mei.

Întrebare: De asemenea, ai fost cunoscut pentru promovarea culturii și a artei în timpul domniei tale. Ce te-a motivat să faci acest lucru?

Răspuns: Am crezut întotdeauna că cultura și artele sunt la fel de importante ca și războiul. În timpul domniei mele, am sprijinit artele și am adus artiști și meșteșugari talentați în Moldova pentru a îmbunătăți viața culturală a poporului meu.

Întrebare: Știm că ai fost un om religios. Crezi că religia a jucat un rol important în deciziile tale politice și militare?

Răspuns: Da, cred că religia a jucat un rol important în viața mea și în deciziile mele. Am fost un creștin devotat și am crezut că Dumnezeu mă va ajuta în lupta mea împotriva inamicilor Moldovei.

Întrebare: În final, care ar fi un mesaj pe care ai vrea să-l transmiți tinerilor de azi?

Răspuns: Aș vrea să le spun tinerilor de azi că nu trebuie să renunțe niciodată la lupta lor pentru libertate și justiție. Trebuie să fie disciplinați, curajoși și să-și dedice viețile pentru a-și atinge obiectivele. Cu perseverență și credință, orice este posibil.

După ce i-am cerut să realizeze încă un interviu, anume cu Mihai Viteazul, robotul a cedat nervos și mi-a răspuns că acest domnitor a trăit în trecut și nu poate să facă un interviu cu el. Explicația constă, cred, în aceea că Mihai Viteazul este văzut într-un fel de români și în cu totul alt fel de Occident, iar inteligența artificială a fost pusă în încurcătură. Încercați, poate dumneavoastră reușiți.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN