Menu

A murit încercând să-și apere câinele de internarea la adăpost

f_350_200_16777215_00_images_banner1_caine_roman_mort.jpg

 

 

 

 

 

 

Ionel, un român în vârstă de 45 de ani, care locuia în Italia, a murit la spital după ce refuzase anterior internarea pentru a avea grijă de câinele său. El trăia într-o rulotă abandonată, situată lângă piața orașului Ostia, împreună cu câinele său, Aron, un husky de 4 ani cu microcip și vaccinat.

În luna decembrie, presa italiană a relatat cazul său. Potrivit acesteia, românul era bolnav și ar fi trebuit să se interneze într-un spital pentru a se trata, având o circulație deficitară a sângelui în picioare și mai multe probleme la stomac.

În vara anului trecut, el avusese o criză și a fost transportat la Spitalul Grassi, dar a refuzat internarea pentru că, astfel, animalul său de companie ar fi fost dus la un adăpost.

Însă, în ultimele săptămâni, problemele sale de sănătate s-au agravat și Ionel a fost nevoit să se interneze, iar câinele să fie dus la un adăpost.

Pe 13 februarie, bărbatul a fost externat și a mers să-și ia câinele, dar adăpostul era închis. Când a vrut să meargă a doua zi, i s-a făcut rău din nou.

Voluntarii de la Crucea Roșie, care îi vizitau pe Ionel și pe Aron, l-au găsit inconștient când i-au dus mâncare și niște haine. Au chemat de urgență o ambulanță, care l-au dus la spital, dar acesta a murit în seara zilei de marți, 14 februarie, scrie La Reppublica, citată de Știri Diaspora.

 

 

 

 

 

 

 

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN