Menu

Cele mai populare bonusuri la pariuri sportive

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Bonus_pariuri_2022.jpg

 

 

 

 

 

 

Atunci cand te distrezi la pariuri sportive si in mod deosebit la cele din mediul online, vei intalni bonusuri si oferte promotionale atractive la tot pasul. Agentiile de pariuri de pe internet ofera clientilor nenumarate posibilitati de a incasa diverse bonusuri interesante, acesta fiind de altfel si un mare avantaj oferit de plasarea pariurilor in mediul online.

Tipurile de bonusuri la pariuri s-au diversificat foarte mult in ultima perioada, insa cel mai important este sa stii care sunt principalele tipuri de oferte pe care le poti intalni pe internet. Tocmai despre acest lucru iti voi oferi detalii mai jos, prezentandu-ti informatii utile despre cele mai populare bonusuri la pariurile sportive online.

Bonusuri fara depunere

Daca ar fi sa clasificam bonusurile la pariuri in functie de popularitatea si atractivitatea lor, fara discutie bonusurile fara depunere ar ocupa prima pozitie in top. Este si normal sa se intample asta, deoarece o astfel de oferta iti va permite sa joci practic gratuit la pariuri pe internet.

Bonusurile fara depunere sunt acordate atat clientilor noi (de regula drept rasplata pentru verificarea contului de jucator), cat si celor existenti (drept bonus de fidelitate, bonus de ziua de nastere etc.).

Ca si bonus fara depunere la pariuri sportive, agentiile online acorda de obicei fie o anumita suma de bani, fie unul sau mai multe pariuri gratuite (free bets) de diferite valori.

Oricum ar fi, orice tip de oferta gratuita este binevenita, deoarece ai numai de castigat de pe urma ei, iar daca esti suficient de norocos si inspirat in alegerea pronosticurilor poti ajunge sa obtii profit in bani reali, totul fara niciun risc din partea ta.

Bonus procent din suma depusa

Acest tip de bonus la pariuri online este probabil cel mai vechi de pe piata, intalnit inca de acum multi ani. Conceptul lui se refera la faptul ca, in momentul efectuarii unei depuneri in contul tau, agentia te va rasplati cu un anumit procent bonus din suma depusa.

De regula, procentele pe care le vei intalni la agentiile online de pariuri si cazinouri variaza intre 50% si 200%. De exemplu, daca depui 100 lei si se ofera un bonus de 100%, atunci vei avea inca 100 lei in cont din partea agentiei.

Aceste oferte sunt foarte profitabile in cazul depunerilor mai mari, deoarece cu cat depui mai mult, cu atat vei primi si mai multi bani bonus. Bineinteles insa ca ele sunt de folos indiferent de suma depozitata, dar daca iti permiti sa aloci mai mult bani pentru pariuri, atunci merita sa profiti de asemenea oferte bonus.

Pariuri gratuite (Free Bets)

Pariurile gratuite sunt unele dintre cele mai apreciate bonusuri la pariuri de catre jucatori. Aceste oferte iti vor oferi posibilitatea de a plasa unul sau mai multe bilete la pariuri complet gratuit, folosindu-te de banii agentiei. In functie de fiecare oferta in parte, poti sa primesti unul sau mai multe Free Bets, iar valoarea acestora difera de la caz la caz.

In urma unui bilet plasat cu Free Bet, daca acesta este castigator, atunci tu vei pastra in cont doar profitul generat, adica suma reprezentata de castig minus miza.

Trebuie insa sa citesti conditiile pariurilor gratuite, deoarece in unele cazuri pot fi specificate anumite conditii de plasare a biletelor cu free bet, iar aici ma refer la cote minime pe pronostic sau numar minim de evenimente pe bilet.

Pariuri fara risc

Un tip de oferta promotionala ceva mai recent aparuta pe piata este reprezentata de pariurile fara risc. Asa cum ii spune si denumirea, prin intermediul unui astfel de bonus vei avea ocazia sa plasezi unul sau mai multe pariuri fara riscul de a pierde.

Mai exact, daca pariul plasat este pierzator, atunci vei primi inapoi banii pariati, in timp ce daca el este castigator, atunci promotia se considera incheiata.

Este un bonus extrem de interesant, fiindca cu ajutorul lui ai sansa sa joci un pariu mai riscant decat ai fi facut-o in mod obisnuit, deoarece oricum esti acoperit in cazul in care acesta nu iti iese.

Alte bonusuri si promotii la pariuri online

Pe langa cele 4 tipuri de oferte prezentate mai sus, care sunt cele mai populare si se aplica atat clientilor noi, cat si celor existenti, bineinteles ca vei intalni si alte tipuri de bonusuri. In ceea ce priveste promotiile pentru clientii care au deja cont pe anumite site-uri de pariuri, iata mai jos ce alte oferte sunt disponibile:

Bonus pentru bilete multiple – daca iti place sa joci bilete cu mai multe pronosticuri, atunci la majoritatea agentiilor poti beneficia de bonus suplimentar in asemenea cazuri; astfel, pe langa castigul normal pentru un astfel de bilet poti primi si bonus extra la castig de pana la 200%, in functie de numarul de evenimente de pe bilet

Miza inapoi la 0-0 – in anumite conditii, daca alegi anumite tipuri de pronosticuri, iar meciul de fotbal pe care ai pariat se termina fara goluri, atunci primesti banii integral inapoi

Pariul sansa – daca pierzi un bilet multiplu la un singur meci, atunci unele agentii de pariuri iti vor oferi miza inapoi sau poti chiar sa obtii castig, de regula in valoare de 10% din castigul initial impartit la cota necastigatoare

In concluzie, dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, jucand la pariuri sportive online vei intalni bonusuri la tot pasul. Toate aceste oferte iti vor fi de mare ajutor, aducandu-ti diferite beneficii pe site si sanse in plus de a obtine profit. Asadar, oricand ai ocazia merita sa incasezi un bonus la pariuri si sa te orientezi catre cele mai profitabile oferte.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN