Menu

Decidenților, sunteți ticăloși!

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

M-a șocat o informație pe care am aflat-o în siajul evenimentelor de la Londra și anume că noul rege Charles al III-lea are un valet care îi pune dimineața pasta de dinți pe periuța de dinți. Pe când era doar prinț, Majestatea Sa de azi avea 85 de servitori, dintre care patru îl ajutau să se îmbrace, cinci erau șoferi, nouă erau grădinari și patru, bucătari.

N-am nicio problemă, sunt neutru din punctul de vedere al atitudinii față de monarhie, fiecare țară știe mai bine decât mine ce formă de conducere i se potrivește, chiar azi am aflat că prim-ministrul din Antigua şi Barbuda, unul din cele 56 de state aflate sub coroană britanică, a declarat că va cere convocarea unui referendum pentru ca ţara să devină republică în termen de trei ani.

Întrebarea pe care mi-o pun este dacă un om – fiindcă și regele Charles al III-lea e om – având pe cineva care îi pune pasta pe periuța de dinți mai păstreză legătura cu viața reală și mai este capabil, în deplină cunoștință de cauză, să se exprime pe chestiuni grave precum războiul și pacea, frigul și economia de energie, poluarea și soarta planetei.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN