Menu

Bombă ! Volodimir Zelenski a vândut vila de 3,8 milioane de euro din Toscana și a donat banii spitalelor militare din Ucraina

f_350_200_16777215_00_images_banner1_zelenski_vila.jpg

 

 

 

 

 

După cum se știe, familia președintelui Volodimir Zelenski a cumpărat, în schimbul sumei de 3,8 milioane de euro, o vilă cu 15 camere în zona Vittoria Apuana din Toscana, cartier preferat de bogații din estul Europei, în special de către ruși.

Site-ul ucrainean slidstvo.info îl acuza pe viitorul președinte că nu a „declarat autorităților fiscale vila luxoasă cu 15 camere în Forte dei Marmi, pe care a achiziționat-o în 2017 pentru 3,8 milioane de euro”. Totuși, publicația italiană La Repubblica susține că locuința ar fi fost cumpărată în urmă cu doi ani.

Iată însă că acum familia Zelenski a considerat necesar să vândă luxosul imobil și dă doneze banii spitalelor militare ucrainiene.

”Nu pot să îi las pe cetățenii săraci din România sau Bulgaria, nici chiar pe nemți, francezi, italieni și ceilalți să contribuie la efortul nostru de a-i arunca pe ruși în mare iar noi să fim proprietarii unei vile pe care să o închiriem cu 50 de mii de euro pe lună” a declarat Zelenski.

Felicitări ! Slava Ukraini !

(Ne pare rău că vă dezamăgim, dar acesta este un fake news inspirat de propaganda rusă).

Agenția LOL

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN