Menu

Ce ne spune știrea că David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la București, a participat la nunta fiicei ministrului Energiei, Virgil Popescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_muniz_david_nunta.jpg

 

 

 

 

 

 

Știrea este că domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la București, a fost invitat la nunta fiicei ministrului Energiei, domnul Virgil Popescu.

Evident, începem prin a ura casă de piatră tinerilor, adăugând, oarecum din reflex, Slava Ukraini !

Pentru lumea politică, faptul că Muniz a devenit nuntaș și a dat darul trebuie socotit un semnal clar de susținere a ministrului de dătre partea americană.

Nu știu de ce mă duc cu gândul la scena în care fostul ambasador Klemm își plimba câinele prina propierea Pieței Victoria cu prilejul marii revolte a diasporei de la 10 august împotriva lui Liviu Dragnea.

Piața reglementată și piață liberă a energiei.

Există aici un contrast, ba chiar o foarfecă ce ne taie toate iluziile de minimă suveranitate.

Omenește este să ne întrebăm cu ce prilejuri s-au cunoscut atât de bine domnii Muniz și Popescu.

În urma deselor vizite ale ministrului la Ambasadă ? Cu prilejul unor instructaje ale CIA la care au participat amândoi ? Poate la vreo ținută masonică ?

Oricum ar fi, situația în care factura mea de energie are o dimenisiune stabilită peste ocean mă face și mai sărac și mai înfrigurat.

Sărăcia și înfrigurarea pot fi și fizice și morale.

Mă veți îndemna să fiu realist politic și să nu bag în seamă astfel de situații.

Aproape că aș fi de acord, în fond, cine nu se adaptează la realitatea că România este o colonie devine un nevrotic și nimic altceva.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN