Menu

Care este rolul UE dacă nu acela de a ne feri de sărăcie și moarte?

 

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ați auzit de un domn pe nume Alexander De Croo. N-ați auzit ? Păcat, omul este premierul Belgiei și ne anunță pe toți, inclusiv pe noi, românii, că : ”Următoarele cinci până la zece ierni vor fi foarte dificile. Evoluția situației este foarte grea peste tot în Europa. În anumite sectoare, este foarte greu să gestionăm prețul ridicat al energiei. Monitorizăm situația, însă trebuie să fim limpezi: următoarele câteva luni vor fi grele, următoarele ierni vor fi grele.”

De un domn pe nume Josep Borell în mod sigur ați auzit, deoarece dânsul este șeful diplomației UE. Domnia sa ne spune că ”va trebui să îndurăm și să distribuim costurile în cadrul UE”, dacă vrem ca Europa să nu cadă în capcana întinsă de Vladimir Putin.

Domnul Emmanuel Macron este președintele Franței, iar el ne vorbește despre ”sacrificiile” din următoarele cinci-zece ierni”, despre ”sfârșitul abundenței” și pregătirea cetățenilor ”pentru ce este mai rău”.

Aș vrea să fiți un pic atenți, deoarece voi face o afirmație clară, în calitate de cetățean liber al UE, membru al unei democrații care îmi permite să mă exprim liber:

Nu, nu sunt de acord cu aceste sacrificii, îi acuz pe liderii occidentali că s-a ajuns aici, le solicit să ia măsuri în ceasul al 12-lea, să renunțe la manipulare, să ia în considerare cauzele care au dus la războiul din Ucraina și să le înlăture, pe cât se poate.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN