Logo

Vine sfârșitul lumii marți după-amiaza din cauza minunatei Nancy Peloci ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_peloci_nancy.jpg

 

 

 

 

 

 

În urmă cu câteva zile,  președintele Biden a transmis președintelui Xi că nu are nici un control asupra faptului că Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților din SUA, călătorește în Taiwan, așadar ”vizita bătrânei doamne” , vorba lui Durenmatt, se realizează de capul ei.

O cunoscută jurnalistă din Taiwan a anunțat pe Twitter că, „din sursele mele”, Nancy Pelosi va ajunge în Taiwan marți seară. China a avertizat că armata sa nu va „sta niciodată cu mâinile în sân”, dacă Nancy Pelosi va vizita Taiwanul.

Publicația japoneză Nikkei Asia scrie că Armata SUA mută tot mai aproape de Taiwan nave de luptă, inclusiv portavioane, în contextul vizitei lui Nancy Pelosi, o vizită așteptată, dar neconfirmată oficial.

În pofida faptului că atât SUA, cât și China sunt puteri nucleare, chiar și un război convențional, care să nu implice arsenalul nuclear, ar însemna, în acest moment, „sfârșitul lumii”.

Un ultim avertisment a venit în cursul zilei de azi când purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Beijing a avertizat din nou că o vizită în Taiwan a lui Nancy Pelosi ar avea consecințe foarte serioase, iar „Armata de Eliberare a Poporului nu va sta cu mâinile în sân”.

„China va răspunde cu cele mai severe măsuri pentru a-și apăra suveranitatea și integritatea teritorială”, a mai precizat oficialul Chinez, cu privire la vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan.

Marți seara în Taiwan înseamnă marți după-amiaza în România.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.