Menu

Gașca de la Bruxelles a confiscat Europa și terorizează continentul pentru a-l putea controla

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu duc grija Rusiei, pentru mine, societatea rusă înseamnă ceva opac, apăsător, de neînțeles. Dacă am vreo grijă, este pentru societatea occidentală, fiindcă aici trăiesc și aici vor trăi urmașii mei. Iar societatea occidentală mi se pare că o luat-o razna atât de mult încât mă sperie.

Iată câteva exemple recente de manifestări bolnave ale societății noastre.

Un ceas despre care se spune că ar fi aparţinut liderului nazist Adolf Hitler a fost vândut pentru 1,1 milioane de dolari la o licitaţie din SUA. Ceasul Huber, care a fost vândut unui ofertant anonim, prezintă o svastică şi are gravate iniţialele AH. Casa de licitaţii, care a mai vândut în trecut amintiri naziste, a declarat presei germane că scopul său este de a păstra istoria, scrie BBC.

Închipuiți-vă că licitația ar fi avut loc în Ungaria, ori în Rusia, nu în America. Presa mondială ar fi scris mii de articole despre înclinațiile naziste ale acestor țări. În America, este ceva normal să spui că ideea lui Viktor Orban că nu acceptă o ”rasă mixtă” în țara lui sugerează purificarea etnică și camerele de gazare, dar să tranzacționezi ceasul lui Hitler cu o sumă uriașă, adică să îl pui în valoare, înseamnă că ”păstrezi istoria”.

Este o schizofrenie.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN