Menu

Sunt foarte fericit că nu-mi e frică și mă abat de la valorile lor ”europene” cu o plăcere uriașă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_smeoreanu_corect_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Sunt foarte fericit că nu-mi e frică, în vreme ce liderii țării urinează în pantaloni de frică.

Mă abat de la valorile lor ”europene” cu o plăcere uriașă.

Gașca de la Bruxelles a confiscat Europa și terorizează continentul pentru a-l putea controla.

A-l controla pentru a-l preda mai departe, transatlantic.

Pentru că, la rândul ei, gașca se teme de gașca de peste ocean, deoarece acolo sunt banii mulți și hardurile pline cu informații compromițătoare, acolo sunt laboratoarele care scenarizează zi și noapte, până la firul de iarbă care crește pe vechiul continent.

Așa se face că oriunde deschizi televizorul, computerul sau telefonul descoperi doar ipocrizie, o ipocrizie groasă, slinoasă, murdară.

Oameni de altfel inteligenți biciuiesc Google pentru a găsi prin odioasa Mein Kampf ceva care să semene măcar vagamente cu fraza lui Viktor Orban despre imigrația forțată și multiculturalismul artificial.

Oroare ! strigă, cu mâinile ridicate spre templul bruxelez, preoții acestei noi religii menite să îl alunge pe Dumnezeu din ultimul colțișor al sufletelor europene.

Nu, nu are de ce să-mi fie frică de cei care pozând în iubitori de oameni de pretutindeni și-i urăsc și disprețuiesc pe cei apropiați lor, pe cei care vor să ne învețe că mama, tata, copilul, bunicii, dragostea sunt toxice, lucruri de care trebuie să ne descotorosim pentru a face loc demenței întrupate în lozinci.

Sunt puternici acum, precum puternici erau Stalin și Beria, Ana și Dej, Nicu și Leana, dar undeva, în sfânta alcătuire a universului, se coace și căderea lor, inexorabilă.

Fiindcă frumusețea lumii este infinită, iar dragostea toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.

"Noi, liderii grupurilor politice din PE, condamnăm cu putere recenta declaraţie deschis rasistă a prim-ministrului Orban despre faptul că nu doreşte ca (europenii) să devină 'popoare cu rasă mixtă'. Astfel de declaraţii inacceptabile, care reprezintă în mod clar o încălcare a valorilor noastre, prevăzute şi în tratatele UE, nu-şi au locul în societăţile noastre", se menţionează în comunicatul adoptat de Conferinţa Preşedinţilor, din care fac parte liderii de grupuri şi preşedintele PE.

Care sunt acele valori ”prevăzute în tratate” ?

Vi le spun eu: frica, uniformizarea, izolarea, alienarea, moartea omului viu, așa cum îl știm și cum l-a lăsat Dumnezeu pe pământ.

Pentru ce mi-ar fi frică ?

Oda Bucuriei e imnul meu, nu al lor.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN