Logo

Din închisoare, Mircea Drăghici îl dă în gât pe Liviu Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_draghici_mircea_justitie.jpg

 

 

 

 

 

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, iubita lui de la acea vreme, Irina Tănase, şi o prietenă a acesteia ar fi plecat spre Maldive, via Sofia, în ianuarie 2019, cu o aeronavă privată plătită din subvenţia primită de PSD de la stat – se arată în dosarul cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici cu procurorii DNA, coform G4Media.

Fostul lider PSD s-ar fi întors, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriel Vlase (actualul şef SIE) dintr-o vizită din Estonia, în aprilie 2018, cu un avion privat plătit de PSD din subvenţia de la stat, deşi aveau bilete de avion de linie achitate de Parlament, mai transmite G4Media, informează News.ro.

Pe 29 iunie 2022, fostul trezorier PSD Mircea Drăghici şi-a recunoscut faptele de deturnare şi delapidare, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA şi a acceptat o pedeapsă de 6 ani de detenţie.

PSD s-a constituit parte civilă, prin semnătura actualului lider, Marcel Ciolacu, şi a secretarului general, Paul Stănescu, solicitând recuperarea sumei de 710.018,94 de lei.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.