Menu

Dezastru la 2 Mai ca pe întregul Litoral

f_350_200_16777215_00_images_banner1_litoral_2_Mai.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Vin la 2 Mai de 30 de ani și acum am revăzut situația de la începutul anilor 90, adică plaja liberă, câteva corturi, puțini oameni la restaurantul Micul Golf, unde tinerii ospătari se plâng că nici azi nu vine lumea. De precizat că pe atunci nici nu era Micul Golf, doar o baracă simpatică botezată Nudy Bar,

Putem încerca multe explicații, dar cred că este vorba despre facturile mari la energie și creșterea dobânzilor la credite, plus prognozele proaste pe acest subiect.

Aici nu e vorba, ca la Mamaia, despre prețurile mari la parcare, dar este drept că o camera la o vilă costă 270 de lei, cu vreo 30 % mai mult ca acum un an. De înțeles, în condițiile în care aerul condiționat merge din plin, iar energia electrică costă cât costă.

În aceste condiții, meniul la restaurant pare ceva mai sărac, oricum e mai scump, dar partea cea mai proastă este că a dispărut atmosfera aceea estivală, starea de aglomerație boemă specifică acestui loc.

Pe de o parte, mă simt mai bine, pe de altă parte, sunt mai trist, gândindu-mă la cât s-a investit și la ce vor face acești oameni, gazdele noastre.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN