Menu

Scandal. În plină criză a energiei, Colonia România are ordin să închidă toate capacitățile energetice pe cărbune

f_350_200_16777215_00_images_banner1_scandal_111.jpg

 

 

 

 

 

România a stabilit ca încetarea producerii energiei electrice pe bază de lignit şi huilă să se realizeze până la data de 31 decembrie 2030, prin retragerea din exploatare şi închiderea definitivă şi ireversibilă a capacităţii energetice totale instalate pe bază de lignit şi huilă, de 4.920 MW, potrivit unui proiect de Ordonanţă de urgenţă privind decarbonizarea sectorului energetic, publicat în dezbatere de Ministerul Energiei, potrivit news.ro.

Mihai Weber, deputat PSD, îi cere, vineri, ministrului Energiei, regândirea planului de renunţare la cărbune, el afirmând că propunerea ministrului PNL de închidere definitivă a activităţii de extragere a cărbunelui, nu are sens în condiţiile în care alte state membre UE redeschid astfel de capacităţi.

”Solicit ministrului Energiei REGÂNDIREA planului de renunțare la cărbune!

Dacă alte state pot, se va putea și în România!

Propunerea ministrului Energiei, de închidere definitivă a activității de extragere a cărbunelui, nu are sens în condițiile în care alte state membre UE redeschid astfel de capacități.

NU voi vota niciodată împotriva românilor! NU sunt de acord cu termenii și termenele prevăzute în OUG privind decarbonizarea sectorului energetic.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN