Menu

O stafie bântuie prin Europa, stafia anti - putinismului

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ursula_biden.jpg

 

 

 

 

 

 

Oamenii simt o presiune uriașă, strivitoare, din partea propagandei, iar privarea de informație obiectivă a atins cote de patologie socială.

Anti – putinismul pare a fi o ideologie ad hoc menită să împingă Vestul mai rapid spre globalizare. (În paranteză fie spus, în România, ca exemplu, există putiniști câți comuniști erau pe vremea lui Gheorghe Cristescu).

Acest nou virus ideologic, ieșit din laboratoare, are o structură genetică perfectă și poate penetra mințile cele mai luminate.

Într-adevăr, Putin a invadat o țară, într-adevăr, Rusia are veleități imperiale, într-adevăr, mor oameni nevinovați. Toate acesta adevăruri, bine separate de alte adevăruri, compun nucleul noului virus.

O stafie bântuie prin Europa, stafia anti - putinismului

Unii încearcă, în disperare, să se imunizeze cu adevărurile celelalte. Este adevărat că America a pregătit din vreme armata ucrainiană, că rușii din Dombas au fost bombardați de propriul guvern,că familia Biden are afaceri la Kiev, că în jurul lui Zelenski mișună elemente neo-naziste, că eroul însuși pare a fi un pic dictator și putred de bogat.

Virusul e mai puternic decât vaccinul deoarece cuprinde în AND ideea de țară suverană, de popor care se apără eroic. Nu mai contează exemple precum Bagdad, Belgrad sau Tripoli, contează că suveranismul este toxic la Bruxelles, cetățenii lumii libere iubesc acest ideal care, folosit în doze maxime de către propagandă, devine drog.

Ca și în cazul pandemiei, frica a pătruns prin toate crăpăturile sistemului social. Oricine trăiește și muncește în grup a devenit precaut și preferă să ocolească adevărul.

Bonusul neașteptat obținut de globaliști este cumințenia incredibilă a societății zise libere în fața inflației și a scumpirilor monstruoase. În numele anti – putinisimului cetățenii jură că acceptă orice sacrificiu, chiar frigul și foamea despre care Vestul spunea că a scăpat pentru totdeauna.

Unii încearcă să vadă ce se află în nucleul noului virus și procedează la secvențiere. Rezultatul care apare este o fâșie de pământ numită Donbas, mai importantă azi decât Ierusalimul cruciadelor.

Donbasul trebuie eliberat de sub acești păgâni numiți ruși, Zelenski este noul Christ, Putin este noul Saladin. În bătălie mor copii, Cruciada copiilor, așadar, nimic nou sub soare.

O stafie bântuie prin Europa, stafia anti – putinismului.

Speriați, nu facem că nu vedem cum doamna Ursula și domnul Macron anunță modificarea tratatelor UE în așa fel încât să nu mai fie nevoie de unanimitate în chestiuni precum...

Precum ?

- Sănătatea și războiul, adică tot ce ține de viață și moarte.

O stafie bântuie prin Europa, stafia anti - putinismului

Mai mult ca niciodată, America are nevoie de o stafie, iar Marx și Engels sunt profesori excepționali. Vom fi atât de anti-ruși încât vom uita să mai fim anti-globaliști. Când ne vom trezi, va fi prea târziu.

Asistăm la o farsă, farsa secolului XXI. Nu degeaba, salvatorii noștri, liderii europeni și americani, au un obicei straniu, anume râd cu gura până la urechi în orice împrejurare în care se arată publicului, chiar dacă este vorba despre bombardamente sau arme nucleare.

Râd ca și cum ar vrea să transmită mesajul:

- Să nu pretindeți că nu v-am spus că e farsă.

Nu pretindem.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN