Menu

Zelenski valorează de câteva milioane de ori greutatea sa în aur

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Deși am călătorit de multe ori în Orient, nu cunosc psihologia omului oriental. Nu o știu și nici nu mă interesează, fiindcă mă interesează psihologia occidentalilor. În Occident îmi voi duce în continuare viața, aici vor trăi urmașii mei.

Observ că omul occidental este teribil de copilăros, îi place să se dea cu fundul de pământ, să se isterizeze, să pârască, să țipe că i s-a luat jucăria.
Fiind copilăros, omul occidental este ușor de mințit, îi dai o prăjitură și devine ascultător, îi promiți că îi cumperi înghețată și gata, poate să spună, drăgălaș, că o iubește pe mama și nu îl iubește pe tata.

Viața cu tot confortul, aragaz, frigider, duș, smartphone, hypermarket, a făcut din omul occidental o ființă răsfățată dar și ascultătoare, dacă îl ameninți că îi iei jucăriile, face frumos.
Omului occidental îi place să se dea pe Facebook, ca într-o tiribombă care nu se oprește niciodată și îi oferă o plăcută stare de amețeală.
Copilăros fiind, e și crud, capabil să ucidă vrăbii și să incendieze pisici, trăiește clipe de exaltare chinuind pe alții, dar plânge imediat ce i se spune povestea lacrimogenă.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN