Logo

La ce folosește PNL. Alina Gorghiu a obținut mii de metri patrați de teren la Mogoșoaia

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_BPJjpg1.jpg

 

 

 

 

 

 

G4 Media scrie despre scandalul din ultimele zile privind exproprierile controversate a celor câteva sute de hectare de teren arabil din comuna Mogoșoaia care a scos la iveală și câteva nume grele ale proprietarilor care sunt de acord cu propunerea primăriei de a ceda 39% din suprafața arabilă pe care o dețin pentru a primi restul de 61% în intravilan.

Potrivit convenției bilaterale dintre primărie și proprietar consultată de G4media.ro, proprietarul cedează în primă fază 39% din suprafața arabilă deținută după care împuternicește primăria  ca pentru cei 61% rămași să facă câte „alipiri/dezlipiri/partajări și schimburi de teren” vrea pentru a-i putea fi relocați într-o zonă intravilană. Cu alte cuvinte, vorbim despre o cedarea integrală a terenului arabil în baza angajamentului din partea primariei că proprietarul va primi 61% în intravilan.

Printre proprietarii de acord cu această propunere se numără: Alina Gorghiu – senatoare PNL și fost președinte PNL, Daniel Dăianu – președintele Consiliului Fiscal (PNL), Ionel Șcrioșteanu – secretar de stat la Ministerul Transportului (PNL) și Tudor Precup – fiul minor al primarului Mogoșoaiei Paul Precup (PNL).

Alina Ștefania Gorghiu împreună cu Cristian-Dan Iancu și Primăria Mogoșoaia dețin 17.000 mp.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.