Menu

Măsuri de urgență. Piteștenii nu vor rămâne fără apă caldă și caldură

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_mesaj_pasti.jpg

 

 

 

 

 

 

Este adevărat că aproximativ 3.200 de consumatori racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice din municipiul Piteşti sunt executaţi silit de către furnizorul de agent termic, numărul restanţierilor aflaţi în această situaţie reprezentând 16% din totalul consumatorilor din municipiu racordaţi la sistemul centralizat.

La fel de adevărat este faptul că restanţierii executaţi silit sunt obligaţi să plătească suma de 131,40 lei pentru fiecare factură, titlu executoriu, la care se adaugă taxele judiciare şi cheltuielile de executare silită.

Pe de altă parte, aflăm că primarul Cristian Gentea nu ia în niciun caz în calcul debranșarea restanțierilor de la agentul termic în plină iarnă. Primăria va face eforturi să achite factura din fondul de compensare, în așa fel încât să nu apară țurțuri de gheață în niciun apartament din Pitești.

Această strategie profund omenească poate fi fezabilă însă doar în situația în care fenomenul neplății, al restanțelor, nu va căpăta proporții dincolo de care nimic nu se va mai putea face.

În mod cert, nu se va întâmpla asta, iar piteștenii nu vor rămâne fără apă caldă și căldură.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN