Menu

O nenorocire mai mare nu ar putea să existe

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Bogaților le-a fost întotdeauna frică de săraci. Un anume Daniel Estulin, doctor în inteligență conceptuală, spune că bogații întind coarda încercând să nu o rupă, să prevină momentul în care gloata aruncă cu pietre, așa cum fac palestinienii în fața soldaților israelieni.

Atât de frică le-a fost bogaților de reacția săracilor încât au inventat Planul Marshall, în 1947, iar inițiatorului i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace.
Tot frica bogaților a făcut ca în 1989, George Bush și Mihail Gorbaciov să pună la punct eradicarea comunismului, cel puțin din emisfera vestică, fiindcă de China nu îndrăznea și nu îndrăznește nimeni să se atingă.

S-a apelat apoi la resuscitarea tezelor diabolice ale Școlii de la Frankfurt și astfel au apărut progresismul, corectitudinea politică și elogiul mișcărilor LGBT, toate aceste elemente fiind generatoare de dezbinare socială, știut fiind că dacă dezbini turma, scade riscul de a fi luat în copite.

Ei bine, abia de acum începe hora mare, fiindcă s-a inventat metaversul și nici nu știți, deocamdată, ce este. Încerc să vă ajut și vă semnalez că metaversul seamănă cu un țarc mondial, un fel de strungă de dimensiuni planetare în care să fie înghesuită turma, în așa fel încât bogații să stea liniștiți.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN