Menu

Argeș. Un director la stat vrea sex contra proiecte la instituția pe care o conduce

f_350_200_16777215_00_images_banner1_hartuire_1.jpg

 

 

 

 

 

Vă rog să nu vă așteptați la exemple picante, ele vor rămâne la mine în calculator. Cred că indiferent de context, modul în care un bărbat vrea să seducă o femeie trebuie să rămână întim.

Pe de altă parte, niciun șef nu are dreptul să pună la mezat instituția pe care o conduce pentru a aduce o femeie în patul lui, mai ales dacă instituția este finanțată cu bani publici și, în plus, una de cultură.

Pe scurt, directorul nostru îi promite unei domnișoare de 18 ani, printr-un mesaj dintr-un șir de mesaje date pe Facebook, că îi va oferi participarea la un proiect al instituției dacă vor avea o relație.

Întâmplător, știu că aici s-au cheltuit mulți bani de către conducerea precedentă tocmai pe astfel de proiecte cu colaboratori. Mă refer la multe milioane, nu firimituri. În fine...

Păstrez anonimatul, după cum ușor se vede. Nu vreau să rămână pe Google acest articol în dreptul numelui cuiva căruia să îi stric astfel viitoare relații sentimentale.

Aș mai avea de precizat că am cerut un punct de vedere personajului, în scris, pe whatsapp, dar mi s-a părut că se preface a nu pricepe. Recunosc că pe moment m-am enervat, am fost pe punctul să public poze cu toate conversațiile, mai ales că pe alocuri se observa și ceva agramatism, lucru grav, mai ales pentru cineva care și predă la nivel universitar, dar am zis că vin sărbătorile și mânia nu e bună.

Pe de altă parte, cred că un director dispus să dea bani ai instituției drept plată pentru sex trebuie să plece.

Desigur, dacă mă întreabă șefii săi ce probe am, le arăt probele.

Nu decid eu ce se va întâmpla în continuare.

Cam atât, deocamdată.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN