Menu

Să recunoaștem că am fost turbați

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Observ că în mod eronat accentul este pus pe ideea incompatibilității PSD – PNL, neglijându-se faptul obiectiv că suntem în criză și aveam nevoie de un guvern de criză.

Guvernul PNL – PSD este un guvern de criză, cel mai bun guvern de criză posibil, atât și nimic mai mult.

Puritanii mă amuză și își pun pe tarabă naivitățile, ba chiar predispoziția spre conflict și ură. Ana Blandiana e dezamăgită, Oana Pellea e șocată, Marius Manole dă înapoi decorația, invocând faptul că au stat în vânt și ploaie la manifestații. Acum aflăm, chiar din gura lor, de ce au manifestat acești oameni, anume din ură.
Atitudinea actorului Manole este de-a dreptul revoltătoare. Iohannis l-a decorat cu Meritul Cultural în grad de Cavaler pentru merite culturale, cel puțin așa grăiește numele decorației. Aflăm acum că, în fapt, actorul a fost conștient că decorația i-a fost acordată pentru huiduieli în piața publică. Fiindcă s-a renunțat la huiduieli, Marius Manole a înapoiat distincția.

Să nu le zici câte ceva acestor panglicari ?

România este profund rănită de luptele fratricide încurajate, ba chiar provocate, de Băsescu și Iohannis, impulsionate de forțe externe și instrumentate de Statul Paralel. Ne vom vindeca atunci când niciun partid legal constituit nu va fi considerat dușmanul personal al cuiva.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN