Menu

O mie de pisici secrete se vor juca frumos cu șoriceii Klaus și Carmen

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_Piramide_11.jpg

 

 

 

 

 

În momentul în care se va forma guvernul PSD – PNL – UDMR, individul Klaus Iohannis iese din scenă. Va rămâne formal în funcție, desigur, dar credibilitatea sa va tinde spre zero.

Era de așteptat să se întâmple astfel, am spus asta în zeci de articole, încă din 2014.

Klaus Iohannis nu este decât un alt Dinu Păturică.

Acum, profilul femiliei prezidențiale se observă clar. El, un modest profesor de fizică priceput să dea din coate și debutând în ”afaceri” pe când începuseră vânzările de copii. Ea, autoarea unui atât de jenant fals și uz de fals, împreună cu propria-i mamă, încât s-ar fi aflat și acum la Târgșor dacă istoria nu dorea altceva.

El, jucător de golf, ea, cu antrenor de tenis.

Amândoi atenți până la penibil cu îmbrăcămintea, exact ca Păturică la apogeu.

Doi parveniți.

Domnul președinte a fost un vechil prost, incapabil să tălmăcească poruncile stăpânilor cu o minimă viclenie. Așa a ajuns să îmbrace geacă roșie, pentru ca apoi să îi dea foc.

Memoria românilor nu poate fi ștearsă și omul va rămâne drept președintele Ghinion.

Nici vorbă să acceadă la poziția de premier după 2024, asta să o creadă doar el, mai degrabă îl văd prin sălile pașilor pierduți, de mână cu fosta Răvășitoare, viitoarea Infractoare.

Viața te pedepsește când ai sufletul uscat ca iasca și conștiința de cauciuc. O mie de pisici secrete se vor juca frumos cu șoriceii Klaus și Carmen.

S-a terminat, bine spunea Adrian Năstase că americanii nu au prieteni. Nici nemții. Nici statul paralel. Nimeni, la acest nivel sau la acest subsol.

A fost odată Klaus Iohannis, care dacă se oprea la timp, recte după retrocedările de la Sibiu, și-ar fi permis tot luxul de acum. A vrut însă mai mult, anume glorie, putere, înălțimea de la care să scuipe în creștetul românilor.

Cam toți cei care au încercat așa ceva au sfârșit trist.

El nu va fi decât un alt exemplu.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN