Menu

Sar în ajutorul lui Florin Cîțu ”fratele mai mic” și un profesor fără nume

f_350_200_16777215_00_images_banner1_citu_reclamat_1.jpg

 

 

 

 

 

 

”Săptămâna în Oltenia” publică un lung articol în care se precizează că informația potrivit căreia premierul Florin Cîțu ar fi picat treapta a II-a de liceu este falsă.

În sprijinul acestei afirmații vine fratele mai mic al premierului (?) și un profesor în vârstă al cărui nume este trecut sub tăcere.

Cine este și cu ce se ocupă acest ”frate mai mic” nu aflăm. Faptul că profesorul anonim rămâne anonim e cel puțin ciudat.

Admit însă că așa stau lucrurile, anume că elevul Cîțu s-a transferat de la prestigiosul ”Vasile Roaită” la anonimul ”Energetic” nu fiindcă a picat treapta, ci fiindcă a fost în conflict cu un profesor.

Conflict un un profesor ? Mă rog...

Problema este însă alta. Când ziaristul Tiberiu Pîrnău de la ”Ziarul de Vâlcea” a publicat un articol prin care a solicitat informații oficiale de la Colegiul Energetic Rm. Vâlcea a fost trimis la plimbare, spunându-i-se că dosarul elevului Cîțu e secret.

Ziaristul a dat în judecată conducerea colegiului.

Materialul de acum, scris de un cunoscut ziarist condamnat la muncă în folosul comunității, pare menit să îl spele pe Florin Cîțu.

E nevoie de probe, nu de vorbe.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN