Logo

Gazeta sporturilor contra lui Eugen Neață sau forma care bate fondul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neata_eugen_10.jpg

 

 

 

 

 

 

Trei jurnaliști de la Gazeta sporturilor (Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu ) publică un articol care îl vizează, printre alții, pe deputatul PSD de Vâlcea Eugen Neață. Titlul spune totul:

-         ” Parlamentul a respins o pomană propusă de PSD! Inițiativa prevedea noi scutiri de taxe pentru cluburi: „O enormitate, e normal așa ceva?!”

În fond, ce dorea Neață, prin inițiativa sa legislativă ? Dorea ceva pentru el și familia lui ?

Nu.

Observând că multe cluburi sportive din Românai stau să moară din lipsa finanțărilor, a dorit să extindă facilitățile fiscale de care beneficiază sportivii și la angajații care contribuie la performanța sportivă: antrenori, maseori, medici etc.

Gazatarii de la Gazetă vorbesc despre: șoferi, portari, magazioneri, contabili, juriști. Fals ! Aceștia sunt adăugați de jurnaliști pe listă doar ca să dea bine, să impresioneze cititorul.

Dacă inițiativa lui Eugen Neață e ”pomană”, articolul e și el al naibii de populist, adică un Gică de la sculărie care citește GSP va zice că el de ce să nu beneficieze de aceste facilități.

Motivarea celor trei cavaleri ai egalității fiscale este una...europeană. Nu ne permite PNRR. Cum gura bate fundul, așa și forma bate fondul. Dacă nu se vor obține facilități, performanța sportivă dispare.

Zâmbesc gândindu-mă despre ce vor mai scrie cavalerii tastaturii, că ai condeiului nu mai sunt, dacă mor echipele.

Echipele joacă prost, bani nu sunt, ce e de făcut ?

De dat o mână de ajutor, asta este de făcut.

Pomanagii sunt cei pe care îi duce imediat mintea la pomeni.

Gheorghe Smeoreanu

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.