Menu

O postare ca râmatul porcului despre primarul Piteștiului, Cristian Gentea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_interviu_1.jpg

 

 

 

 

 

Mă îndoiesc că sunt ziarist, fiindcă anumite situații mă bulversează. Un ziarist trebuie, zic eu, să fie nemuritor și rece, câtă vreme calomnia porcească despre care scriu acum m-a scos din țâțâni, mi-a luat somnul, dovadă că scriu și postez aceste rânduri târziu, în noapte.

Iertați-mă, dar insist un pic mai mult pe această idee introductivă. Dacă eram ziarist, poate ignoram tema, ori tratam la rece, așa cum merită, jegul acesta de subiect. Probabil că nu sunt ziarist, sunt doar un om care se ocupă cu presa.

În fine.

Om fiind, am tot dreptul să-l bag în mă-sa de derbedeu, de cretin, de scursură pe cel care a scris pe Facebook precum că primarul Cristian Gentea e gay.

Primarul acesta a rupt-o cu practica veche, descalifică firme care își bat joc de proiect, refuză lucrări proaste la plată, dezmembrează debarale construite pe teren public, ridică chioșcuri amplasate ilegal, sparge găștile vechi din Primărie, vrea rigoare în muncă și nu se trage de șireturi cu subalternii și, în general, cu nimeni.

Tot primarul acesta, care s-a rupt din prima zi de trecutul îmbâcsit, a inițiat câteva proiecte marcante care, după ce se vor materializa, cred că îl vor imortaliza în istoria Piteștiului.

Pentru cine îl cunoaște, Gentea este genul greu de ucis.

Ce să-i faci, totuși, s-au gândit porcii, plasăm ideea că e gay și are o relație cu administratorul public.

Frate, trebuie să fii mare porc și membru al turmei de porci ca să spui despre Cristian Gentea așa ceva.

Dacă te uiți pe Google, găsești articole, desigur, tot porcești, care sugerează tot felul de relații ale actualului primar, pe când nu era primar, cu femei. Tot Google ne spune că presupusul amant gay a fost într-o relație cu o frumoasă doamnă care a făcut carieră în politică.

În fine, nu dezvolt, de scârbă.

Observ că râmatorul care postează o face sub un nume fals, care se diferențiază cu o singură literă de cel al unui cunoscut blogger.

Bărbat și dintr-o bucată, căsătorit de vreo trei decenii cu o doamnă adevărată și de succes în business, având o fată pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă, cu activitate în finanțele londoneze, omul Cristian Gentea numai a homosexual nu arată și nu se poartă.

Cum să demonstrezi ceea ce este evident ?

Nu merge.

Problema este că Gentea a deranjat multe rețele economice, politice și administrative, iar așa ceva e considerat de neiertat.

Postarea aparține unui profesionist și e comandă mafiotă.

Părerea mea.

Dezincriminată fiind homosexualitatea, postacul de pe Facebook mizează pe reacția unei societăți care rămâne sensibilă la asemenea etichetări. Ce ignoră însă postacul este că Gentea arată exact contrariul unui gay, atât psihic, cât și comportamental,iar calomnia e în altă parte, anume în ideea că ar avea o relație în afara familiei.

E clar că nu sunt ziarist, scriu dar mă sufoc de indignare că mă aflu contemporan cu o jigodie sau mai multe care generează asemenea etichetări.

Cu mine, postacul a reușit, mi-a luat liniștea și m-a făcut să scriu ceea ce scriu.

Văd însă că terminând cele avute de zis, îmi regăsesc pacea. Mi s-a mai întâmplat să scriu defulator, să îmi eliberez nervii prin articole. Iar din moment ce scriu articole, carevasăzică sunt ziarist.

Doar carevasăzică.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN