Menu

Cum să vă ajutați bunica să cîștige 50% în plus la pensie

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Scriu cu dificultate, îmi vine să râd de mine, sunt moale ca un ou moale deoarece sâmbătă am făcut a treia doză de vaccin anti – Covid. Se deduce de aici că sunt vaccinist. De ce sunt vaccinist ? Nu fiindcă s-a inoculat poporul evreu, nici pentru că s-a vaccinat Jeo Biden, nici pentru că nu aș crede că Big Pharma își omoară clienții, ci pur și simplu deoarece în eventualitatea că ar exista niște bogați care ar dori să ne îngroape, atunci nu ar mai merita să locuim în această lume, așadar n-ar mai conta dacă o mierlesc de la vaccin.

Dacă îmi permiteți să mă exprim cu sinceritate, cred că anti – vacciniștii ascund o capsulă de prostie în creierul lor, chiar dacă sunt academicieni. Iar în ceea ce îi privește pe românii aceia care declară că ar dori mai multe informații înainte de a se vaccina, se observă pe fața lor că nu citesc nici cărți, nici articole, nu se uită la documentare de știință, se uită la ”Șefi la cuțite”, iar acum, au prins ocazia să se dea intelectuali.
În fine, nu despre asta vreu să scriu, încerc că îmi adun gândurile pentru a protesta împoriva unei escrocherii imense, mare cât Caritas, cât Fondul Național de Investiții al lui Sorin Ovidiu Vântu.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN