Menu

Scandal sexual la PNL

f_350_200_16777215_00_images_banner6_jurnal.jpg

 

 

 

 

 

Stan Malinche, primarul comunei Gropeni, însurat și cu copii, s-a dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL, și i-a făcut declarații de dragoste unei viitoare angajate căreiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în organigrama primăriei, scrie stiripesurse.ro.

”Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? (...) Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video prezentat de jurnalbr.ro.

”Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare(...) Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut... Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia... Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut! Am promis și în prisma alegerilor care au fost zilele trecute. Eu te rog să nu mai insiști pe treaba asta că nu este normal, nu este bine. Când ne întâlnim o să-ți explic clar de ce nu e bine. Încă nu ai trecut prin valurile vieții să știi ce înseamnă lumea asta, a noastră, blestemată.
Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și (...) și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. (...). Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles?

Lasă-mă, că deja m-ai agitat! (...). Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate”, îi spune primarul Stan Malinche femeii, fără să știe că este filmat.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, a mai spus edilul, potrivit stiripesurse.ro

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN