Menu

Bombă ! Dragnea și Ciolacu au ieșit la o cafea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_ciolacu.jpg

 

 

 

 

 

Nu știm care dintre cei doi a venit cu propunerea de a bea o cafea împreună, cert este că cei doi oameni politici au decis să treacă peste ceea ce îi desparte în condițiile în care situația României este aproape de dezastru, președintele joacă golf, coaliția de guvernare e în criză, iar în PNL păruiala înăbușă guvernarea.

- Decât să ne întâlnim cu ”securici”, mai bine discutăm între noi, a spus Dragnea.

- Reprezentăm amândoi stânga, a răspuns Ciolacu.

Ar trebui discutat urgent cu Ponta, cu AUR, poate chiar cu Aurelian Pavelescu, au conchis cei doi, fiindcă avem datoria de a strânge rândurile și a ne apăra patria. Proști am fi să punem interesele politianiste înaintea celor naționale. Până acum, așa am procedat și de aceea ne-au îngenunchiat au spus Dragnea și Ciolacu.

Toate televiziunile de știri și marile ziare, toate independente, analiștii politici de mare audiență au vorbit depre această reconciliere istorică, arătând că, în fond, PSD și noua Alianță pentru Patrie nu pot avea niciun diferend, urmând să lupte cot la cot pentru recuperarea suveranității terfelite a României, stoparea furtului avuției naționale, destrămarea ultimelor vestigii ale statului subteran.

În urma acestui eveniment, trădătorii și asasinii economici au de ce să tremure.

Agenția LOL

Trebuie să precizăm, pentru a nu lăsa loc de nicio confunzie, că acest text este un fake – news asumat, iar sensul pentru care îl publicăm se întrevede de la sine.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN