Menu

Iohannis distruge PNL

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_iohannis_salut.jpg

 

 

 

 

 

 

Ne-au înnebunit liberalii cu afirmația că ei au un ”parteneriat” cu președintele României. Acum, le iese ”parteneriatul” pe nas.

A fost nedemn pentru cei ce se considerau urmașii Brătienilor să se facă preș în fața ”dulapului îngrijorat” de la Cotroceni. Nu contează că au făcut-o pentru a merge în siajul electoral al ”dulapului”, ori de frica Binomului controlat de ”dulap”, grav este că un partid istoric s-a dat pe mâna unui personaj efemer.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Ion I.C. Brătianu ar fi avut un ”parteneriat” cu Carol I ? Evident, nu am fi avut niciodată România Mare, știut fiind că regele voia să lupte de partea Puterilor Centrale.

Era evident – și am atras atenția asupra acestui fapt încă din 2014 – că ”parteneriatul” este nu doar anticonstituțional, ci și umilitor. Cum să îți dorești, nu doar să accepți, ca deasupra forului democratic de conducere, peste biroul politic și peste șeful partidului să vină un revizor care să te sancționeze ?

Nici măcar PSD nu a făcut ”parteneriat”, oficial, cu Ion Iliescu.

Acum, Johannis târăște PNL în mocirla jocurilor sale de interese, incercând să impună în persoana lui Cîțu un președinte de partid care, prin personalitate și carismă nu ar fi lucrat nici la grajdurile Brătienilor.

Va fi Klaus Iohannis groparul PNL ?

Vom afla pe 25 septembrie.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN