Menu

Panică la Cotroceni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_palatul_medalie_1.jpg

 

 

 

 

 

Un sondaj CURS, realizat după izbucnirea crizei politice, ne arată faptul că în caz de alegeri anticipate, PSD și AUR pot face o majoritate zdrobitoare.

Astfel, PSD are 35%, AUR are 12%, în total, 47% și suntem abia la începtutul crizei.

PNL este al 20 %, iar USR - PLUS la 11%, cu un total de 31%.

Evident că Iohannis este în panică.

De urmărit în ce măsură pădurile, acoperiții și slugile vor reuși să calmeze situația și să găsească o formulă prin care Șeful să își termine mandatul sănătos.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN