Menu

Cel mai dur atac posibil la adresa lui Cîțu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_citu_merge_cu_orban.jpg

 

 

 

 

 

 

 

„DUPĂ CE PNL A DAT ȚĂRII PRIM-MINIȘTRI PRECUM:

Ion C. Brătianu

Dimitrie Sturdza

Ion I.C. Brătianu

Ion Gheorghe Duca,

iată unde s-a ajuns din Decembrie 2020:

la Florin Cîțu!

Ce lipsă de respect mai mare față de propria istorie își poate cineva imagina, ce afront mai mare la adresa românilor, decât continuarea cu Florin Cîțu ca Prim-ministru?!

Doar două lucruri menționez, necunoscute de către noi, românii de rând și nici măcar de către noi, PNL-iștii de rând, ca mine, când dl Cîțu a fost numit Prim-ministru, în Decembrie 2020:

Dl Cîțu a picat la treaptă și apoi la admiterea la facultate! Păi când nu ești în stare să treci asemenea examene -mai ales primul!-, înseamnă că nu ești dotat pt profesii intelectuale! Poți fi demn de tot respectul, de un respect cu nimic mai prejos decât cel acordat intelectualilor, ca bun instalator -chiar astăzi am cunoscut unul excepțional, în fața căruia “îmi scot pălăria”!-, zidar, lăcătuș, funcționar, lucrător agricol, etc, dar n-ai cum să fii bun în profesii intelectuale și, cu atât mai mult, n-ai cum să fii bun de Prim-ministru! N-ai cum să fii bun pt țara ta, eventual poți fi bun pt alții! Iar eu am tăria să o spun!

A înșelat o bancă! Cu cât, în ce împrejurări, nici nu mai contează! A ÎNȘELAT! Iar României, în condițiile imaginii de hoți create oricum nouă, românilor, ca popor, de unii dintre compatrioții noștri de o anumită etnie, îi este fatal un Prim-ministru trișor în relația cu o bancă! Chiar dacă, din politețe diplomatică, nimeni nu o spune!

Concluzii:

D-le Cîțu, lăsați-ne!

Nicolae Robu/ Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN