Menu

Cîțu și eutanasierea României

f_350_200_16777215_00_images_banner1_citu_antidoping_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Alegerile din PNL îl fac pe Ludovic Orban un umanist, un creștin, un iubitor al valorilor tradiționale. În vremea asta, Florin Cîțu nu își ascunde esența pur pragmatică a candidaturii sale, condiția lui de unealtă.

Orban a ales să fie mai om ca niciodată, Cîțu a rămas pe poziția sa de tehnocrat dispus să eutanasieze România urgent, pentru a-i curma suferința.

Îmi este clar că liderii organizațiilor județene vor merge, în marea lor majoritate, pe mâna lui Cîțu, intuind că el reprezintă viitorul unui PNL mondialist, aproape USR-ist, dispus să îi administreze țării injecția letală.

Adepții lui Orban ar trebui căutați la baza partidului, acolo unde liberalii de rând nu au încetat să iubească România ca țară, ca neam, nu doar ca locul unde aterizează avioane.

Dar dacă manipularea a reușit să facă și din liberalii simpli niște zombi ? Dacă iubirea de Iohannis, până la idolatrie, i-a adus în situația de roboți electorali, așa cum au fost în lupta cu PSD ?

În acest caz, Ludovic e pierdut.

Totuși, cred în românul comun, membru liberal, în rezistența lui de pe urmă la cântecele de sirenă ale celor care ne-au pus gând rău. Faptul că Orban a fost nevoit să se pună în fruntea gloatei fiindcă elita l-a trădat s-ar putea să îl salveze.

Iar eutanasierea României să se amâne până la o dată ulterioară, timp în care inundațiile catastrofale, pandemia, schimbarea treiectoriei Lunii sau cine știe ce alte evenimente ar putea schimba peisajul politic european.

Deocamdată, Cîțu ia avânt și pândește apropierea clipei când va putea introduce în vena țării înjecția letală.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN