Menu

F.C. Argeș - cantonament în Austria. 1. Interviu cu Jean Vlădoiu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_jean_vladoiu.jpg

 

 

 

 

 

 

Fiindcă ne place fotbalul și iubim echipa FC Argeș, m-am gândit să merg în cantonamentul din Vorau, localitate din Alpii austrieci, pentru a afla care este atmosfera în cadrul lotului și să stau de vorbă, mai pe îndelete, cu membrii staff-ului tehnic și cu câțiva jucători. Am ales ziua în care echipa noastră urma să joace amicalul cu Steaua Roșie Belgrad și voi încerca să fac unele comentarii cu privire la această partidă.

Deocamdată, vă prezint trei clipuri, unul în care explic de ce m-am dus la Vorau, celălalt în care vă arăt peisajul de acolo și ultimul în care stau de vorbă cu Jean Vlădoiu. Mâine și în zilele următoare vor fi alte comentarii și interviuri.

În linii mari, aș spune că la FC Argeș domnesc seriozitatea, educația și caracterul. Nu îmi pot da seama ce valoare are acum echipa din punct de vedere sportiv, dar vă asigur că acest grup este plin de bun simț și responsabilitate. FC Argeș este exact genul de echipă care ne trebuie, una care să ne reprezinte în primul rând cu demnitate.

Cred că primarul Cristian Gentea a ales un staff după chipul și asemănarea sa, adică plin de caracter și de orgoliu bine temperat, conștient că munca dă valoare inteligenței și talentului.

Vă las să urmăriți aceste trei filmulețe și vă dau întâlnire mâine, pe același subiect.

Gheorghe Smeoreanu

 

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN