Menu

S-a înfiripat ideea că cine nu îl ignoră pe Liviu Dragnea își periclitează cariera

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea.jpg

 

 

 

 

 

Este o tendință în lumea politico – mediatică de a ignora ceea ce se întâmplă cu Liviu Dragnea. S-a înfiripat în mintea unora ideea că dacă îl aperi pe Dragnea îți periclitezi cariera, ești luat la ochi, nu avansezi în politică, iar dacă ești ziarist, ești marginalizat. Frica a fost sădită și a rodit.

În acest caz, frica înseamnă și trădare, fiindcă nu a fost dovedit și nu se va dovedi vreodată că dacă dai totul pe mâna capitalului străin vrei binele patriei tale.

Irina Tănase, femeia care îi este slături lui Liviu Dragnea, a declarat:

„N-as putea sa spun ca face bine. Este in continuare cu probleme de sanatate netratate. Incearca sa ajunga sanatos afara, acasa, asta e ce face Liviu Dragnea.

Ei nu sunt dusi acolo sa fie torturati sau exterminati, pedeapsa lor e privarea de libertate. Timp de 6 luni a stat 23 de ore pe zi inchis in camera, fara macar vreun tratament sa-i amelioreze durerile.

Decizia era intotdeauna mai sus (de personalul din penitenciar). Cand ne loveam de abuzuri, intrebam de ce. 'Asa era ordinul'. De la cine, nu stiu, dar asa era ordinul”, a declarat Irina Tănase.

Ea a precizat că Liviu Dragnea a fost supus în permanență unor „șicane”, precum percheziții doar la el în celulă, faptul că nu l-au lăsat să vorbească cu avocații, sau faptul că a fost ținut în mod repetat în carantină contrar protocoalelor.

Irina Tănase consideră că la situatia in care se afla fostul lider PSD a contribuit faptul că el „a pornit niste razboaie in favoarea poporului” impotriva unor multinationale, nu a vrut ca Romania „sa dea pe degeaba” resurse naturale si a luptat sa nu creasca facturile la utilitati.

Ideile Irinei Tănase, rostite la Antena 3, nu circulă, tăcerea se lasă grea, sub aparența liberei exprimări.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN