Menu

Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Marele vinovat pentru ceea ce se întâmplă acum este președintele Klaus Iohannis, omul fudul al istoriei noastre contemporane.

În mod normal, după alegerile parlamantare, Iohannis trebuia să fie străfulgerat de pericolul pandemiei și să nominalizeze un premier de la PSD cu sarcina de a forma un guvern de uniune națională alcătuit în exclusivitate din specialiști și oameni cu experiență. Nu s-a întâmplat acest lucru și am ajuns ca în perioada de vârf a pandemiei, când oamenii mor pe capete, să avem un ministru cu studii dubioase, experiență de oengist și la o vârstă când nu ești copt pentru o asemenea bătălie. Nu găsesc cuvinte pentru a-mi exprima indignarea și suferința față de o asemenea situație. Folosesc o declarație a Gabrielei Firea: ”Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară”, a spus Gabriela Firea , pe pagina ei de Facebook.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN