Menu

Miros de combinații la Federația Româna de Atletism

f_350_200_16777215_00_images_banner1_federaia_atletism_11.jpg

 

 

 

 

 

Continuăm seria dezvăluirilor cu câteva pasaje extrase din declarațiile candidaților, Florin Florea s-a remarcat în acești 4 ani cu lipsa de implicare și interes față de FRA. Bine, noi îl credem pe cuvânt ca nu a putut să onoreze promisiunile, deoarece nimeni dintre autoritățile, atât centrale, cât și locale, nu îl cunosc, deci dânsul nu a știut la ce uși să bată și dacă a batut, nu l-a recunoscut nimeni ca să îl invite înăuntru.

Sorin Matei, care data trecută l-a pus automat pe Ion Buliga în funcția de secretar general, acest meșter priceput care poate să facă și să desfacă lucruri, Ion Buliga s-a remarcat mai ales prin combinații, așa zic cei care mai știu ceva din interiorul federației, unii mai răi vorbesc pe la colțuri că împreună cu actualul președinte Florin Florea au încheiat un contract destul de mare pentru echipament sportiv pentru competiții, dar, ce să vezi, s-a evaporat într-un garaj de la federației, a cărei singură cheie o are Buliga. Toate astea cu gândul să dea echipamentele în campanie și astfel să mai fure câteva voturi.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_federatia_atletism_22.jpg

Deși expresia Corb la Corb nu își scoate ochii, Buliga i-a dat țeapa lui Florea, când Buliga s-a hotărât să îl arunce din nou în lupta pe Sorin Matei și a început să dea echipamentele pe la cluburi și asta doar pentru sprijinirea lui Sorin Matei. Sorin Matei deși anunță că are un alt secretar general care habar nu are de atletism și administrație, de fapt în spate este numit în funcție Ion Buliga. Ion Buliga care se lauda când mai făcea un grătar cu prietenii cu un pește proaspăt congelat, tot din vestitele garaje ale federației pe care el a pus monopol și unde își depozitează peștele în lăzile frigorifice, sau alte produse primite sau cerute de la prietenii antrenori din țară și are grijă să spună tuturor că nu poate fi atacat pentru că are prieteni securiști și se simte apărat.

Bine, așa zice și că are un bun prieten la Ministerul Tineretului și Sportului care va fi prezent la alegeri și că acesta v-a valida alegerile și ca prin minune, el controlează votul si alegerile la FRA.

Despre Anișoara Cușmir se spune ca ar avea mari șanse să fie întrecută de Sorin Matei, chiar dacă dumneaei este singura care merge în campanie prin țară, își comunică permanent programul, dar și ce vrea să facă în domeniul on-line, iar atunci ne întrebam de ce nu se vrea un om cu o comunicare bună, cu vizibilitate bună și un fost atlet excepțional și care poate deschide multe uși datorită carierei ireproșabile. De ce NU, simplu, NU îi place șpaga, și atunci putem spune ca este periculoasă.

PS: Sorin Matei a spus că nu trebuie să meargă în campanie din două motive: este cunoscut de toata lumea și nu are sens să își piardă timpul pe drum, iar Buliga sună des prin țară pentru el și Matei, căutând o variantă să rămână și la Federația de Tir, așa cum de peste 12 ani ține blocat postul de la Craiova. Sorin Matei s-a autosuspendat la Craiova, iar de peste 12 ani nu se poate numi un alt director deoarece postul este blocat.

Florea Florin și Ion Buliga, în schimb, pe lângă telefoanele date în țară, așa printre hârtii și treburi cu pești congelați, sunt disperați să nu își piardă funcțiile, deoarece daca vine un AUDIT se vor descoperi contractele destul de păguboase pe care le-a încheiat FRA cu diferiți furnizori. Se aude că o parte din aceste plăți s-au făcut cu schimbarea de destinație a banilor, asta spun oamenii răi... Noi credem că lucrurile sunt total legal făcute, executate ca la carte, dar ferească Dumnezeu să se sesizeze cineva din oficiu, așa, ca prin minune.

Anastasia Ionescu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK