Menu

Bucuria criminalului acuzat că a traversat strada pe roșu

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Avem proteste de stradă și, la prima vedere, ele nu sunt organizate de cei doi mari falsificatori ai mișcărilor sociale, anume serviciile secrete și sindicatele. Problema care se pune este să vedem în ce măsură protestatarii protestează pentru chestiuni serioase și în cunoștință de cauză.

Nu îmi aduc aminte să fi văzut vreodată la noi un protest în cunoștință de cauză. Așa ar fi fost dacă ar fi protestat pensionarii pentru nerespectarea legii pensiilor, ori profesorii pentru că nu s-a respectat legea salarizării, ori studenții deoarece li s-a tăiat gratuitatea călătoriilor cu trenul.

De data asta, cred că protestatarii au fost în cunoștință de cauză, dar nu acea cauză despre care vorbește PSD. Pur și simplu, s-a protestat împotriva purtării măștii și împotriva restricțiilor.
Este ca și cum ar fi protestat caii împotriva șeii și hățurilor.

Măsurile sociale de protecție împotriva Covid-19 au fost în toată Europa primite cu neîncredere și revoltă, o bună parte a populației neînțelegându-le utilitatea. Ce e drept, nici cei care au luat aceste măsuri nu le-au fundamentat pe studii științifice pentru simplul motiv că omenirea nu a realizat asemenea cercetări.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK