Menu

Bombă ! ”Prefecta” de Argeș, Moșteanu și Lasconi - chef și poker. În pandemie?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_usr_chef_1.jpg

 

 

 

 

 

”Liderii USR Argeș au jucat poker au ascultat muzică și s-au distrat pe cinste în timp ce la televizor suntem amenințați de Dan Barna și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu să stăm în case. Păi este frumos domnilor să vă bateți joc de o întreagă țară cu atitudinea dumneavoastră. Cei care au primit informațiile pe surse de la un membru USR afirmă că se face totul pentru a se obține beneficii și funcții. Cei noi și curați, tinerii frumoși și liberi se șantajează între ei.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_usr_chef_2.jpg

 

Chef la Usr Argeș, deputatul Mosteanu, primarul Câmpulung Muscel, Lasconi (USR), prefectul de Argeș, Mateescu (USR) au pus-o și de o partidă de poker pe achiziții cred.. Stați în casă arată că îți pasă, noi Usr-ul chefuim și pe voi vă prăduim. Poate aduce jandarmii și la colegi de la USR Argeș colega de la Timișoara.”, au scris cetățenii din Argeș pe o pagină de Facebook”, scrie 4media.info.

Deputatul Moșteanu scrie pe Facebook:

”Niste goarne de partid in care competitorii electorali au bagat prea multe fise in campania trecuta rostogolesc niste poze de la un team building USR Arges din octombrie 2019 spunand ca e un eveniment recent.

Spre deosebire de sponsorii lor, noi la USR respectam legea si respectam toate regulile de lupta impotriva pandemiei.

Ca fiecare roman de buna credinta, de mai bine de un an am renuntat la evenimente cu prietenii.

Abia astept sa scapam de pandemie si ne vom vedea cu siguranta la un nou team building alaturi de cea mai cool echipa, echipa USR Argeș”.

CINEVA ÎI DĂ ÎNSĂ O REPLICĂ:

Ivan Marius

https://www.facebook.com/paginademedia/videos/824152401375794/ . Interviul doamnei Lasconi din 27.12.2019 , ea nici nu era membru USR, urmăriți de la min 13 și lăsați minciunile. Asumati-va ca mințiți. Adică în 2019 octombrie ați pus-o de o petrecere , împreună cu actualul primar Câmpulung și Prefectul de Argeș. Mințiți frumos domnul deputat.

.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK