Menu

Federația Română de Atletism are nevoie de un președinte gen Anișoara Cușmir - Stanciu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cusmir_anisoara_1.jpg

 

 

 

 

 

 

A început campania și în domeniul sportiv. La Federația Română de Atletism (FRA), pe care am urmărit-o pentru că îmi doresc să reajungem la performanțele dinainte, am observat că nu avem decât un sigur om care a intrat cu adevărat în campanie, chiar dacă pe listă mai sunt alți doi.

Actualul președinte al FRA candidează, desigur, pentru un nou mandat. Pentru cine nu știe, domnul președinte promitea în 2017 un stadion cu pistă de atletism în Brașov. S-a scris mult la vremea respectivă, dar iată că a venit 2021 și noi nu știm să fi început vreun proiect în acest sens, dar suntem convinși că motive pentru care nici măcar nu s-a scris o hârtie găsim.

,,Am vorbit cu domnul Scripcaru, primarul orașului Brașov pentru construirea unui stadion cu pistă de atletism. Avem depus la primărie în acest sens un plan concret. Sper să l putem pune în aplicare destul de curând,, – Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism.

Tot din curiozitate am căutat să vedem și noi programul domnului președinte. Nu există pe nicio platformă, dar este foarte posibil ca domnul să nu creadă în online.

Nici cealaltă candidate, doamna Constantina Diță, care, ca fapt divers, locuiește în America, nu comunică în niciun fel cu cei cărora le cere voturile.

Singura care comunică în mediile online, merge pe teren să vorbească cu oamenii și le comunică celor din FRA, dar nu numai, ceea ce s-a discutat, este Anișoara Cușmir. Anișoara Cușmir pare să fie peste tot, azi la Arad, mâine la Sibiu, în Bănie și oriunde există cluburi destinate atletismului.

Cum putem crede că vom schimba ceva fără comunicare?!

Oameni dragi, cum credeți că veți schimba lucrurile fără să spuneți nimic, fără să vă adresați nimănui doar pentru că voturile vin din inerție? Suntem în 2021 și trebuie ca fiecare în parte să învețe arta comunicării, să asculte și să își formeze din antrenori, în mod special, echipă. Ei știind cel mai bine cu ce se confruntă, dar pentru asta trebuie ascultați și trebuie să țineți cont de doleanțele lor.

Dacă cineva crede că în 2021 oamenii mai merg la vot ca oile, se înșeală. Mai mult decât oricând oamenii au nevoie de cineva să-i sprijine și să le asculte dorințele. Performanța nu se face din spatele unui birou, performanța se face printre și cu oameni. E nevoie de comunicare, deschidere și de un program pe care să-l explice.

Din fericire un candidat a dat dovadă că munca în domeniul acesta este o bucurie și din această bucurie a învățat să comunice și să-i înțeleagă pe colegii ei.

Vedeți aici, pe larg, argumente pentru tot ce am spus.

Anastasia Ionescu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK