Menu

Țara arde iar Șoșoacă se piaptănă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_sosoac_miting.jpg

 

 

 

 

 

Cu tot respectul, pe mine personajul Diana Șoșoacă mă interesează puțin spre deloc. Mă refer la stil, idei, evoluție politică.

Pe de altă parte, cred că dna Șoșoacă distrage în draci atenția de la problemele esențiale ale României cum ar fi: pierderea independenței energetice, vânzarea unor obiective strategice și înstrăinarea terenurilor agricole.

Dacă Șoșoacă și adepții ar cheltui jumătate din energia cu care luptă împtriva măștii sau a restricțiilor pentru a apăra economia de trădători, probabil că am mai avea o șansă, dar în modul cel mai bizar, masca e mai importantă decât hidrocentralele și interdicția de a ieși din casă după ora 22, mai preocupantă decât faptul că nu prea mai luăm decizii în interiorul granițelor.

Gura mare a Dianei Șoșoacă îi face pe români să se uite în altă parte decât acolo de unde vine pericolul. Impresia de teatru ieftin menit să țină lumea în piață cât timp hoții dau spargeri începe să mă calce pe nervi.

Paradigma e veche și funcționează în sensul că drepturile omului devin obsesie în vreme ce averea colectivă ia drumul străinătății.

Aș purta trei măști pe figură doar să lase de o parte vânzările, m-aș vaccina săptămânal numai să nu închidă minele, nu aș mai ieși veșnic din casă după ora 22, cu condiția să nu mai vindem pământul sfânt al țării.

Țara arde iar Șoșoacă se piaptănă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK